☆ Verzenden, betalen en retour ☆

Verkoopvoorwaarden Lovely By Mel
Verzenden, betalen en retour

​Gratis verzending boven de € 35,-  LET OP: hiervoor dien je voor € 35,- aan sieraden en/of accessoires te bestellen excusief de verzendkosten. 

BESTELLING
Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de bestellings- en leveringsvoorwaarden van Lovely By Mel.

VERZENDING
Lovely By Mel rekent binnen Nederland € 3,95 verzendkosten. Deze verzending past in bijna alle gevallen door de brievenbus. De brievenbusverzending heeft geenn track&trace en geen verzekering. De verzending is daarom op eigen risico van de klant. Lovely By Mel is derhalve niet verantwoordelijk voor deze verzendingen. Lovely By Mel is niet aansprakelijk voor de overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. Daarom kun je er voor kiezen om je bestelling aangetekend en verzekerd te verzenden met track&trace.

LEVERING
Lovely By Mel verzend je bestelling binnen 1-3 werkdagen. Zodra je bestelling verzonden is ontvang je van een mail.

BETALING
Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag.
Betaling is mogelijk via: iDeal, CreditCard, Pay-Pal of Klarna.

Indien je in het bezit bent van een kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Lovely By Mel kan kortingscodes niet achteraf verrekenen.

BETALINGSGEGEVENS & REGISTRATIE
KvK: 77913396
BTW: NL003260887B22
Bankrekening: IBAN NL12 RABO 0354005898

RETOUR
Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je product. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in originele en ongeschonden staat retour wordt gestuurd. Het product mag niet gebruikt zijn en dient nog verkoopbaar te zijn. Je mag het product wel uit de verpakking halen om deze te bekijken. Het product moet compleet zijn.

Meld je retourzending altijd eerst via een mail naar info@lovelybymel.nl o.v.v. je ordernummer.
Verpak het artikel netjes in de originele verpakking. Plak of schrijf niet op de originele verpakking, maar plaats het verpakte artikel in een nette en stevige verpakking. Vul het retourformulier in en voeg het bij je pakketje. Stuur het voldoende gefrankeerd via een PostNL punt naar Lovely By Mel. Zodra je retour goed is ontvangen, maken zo snel mogelijk de tegenbetaling in orde.

Let op:
• Alleen onbeschadigde en ongedragen artikelen worden in behandeling genomen.
• Uitgesloten van het retourrecht zijn oorbellen, dit om hygiënische redenen.
• Buiten de bedenktijd wordt de retour niet in behandeling genomen.
• ​De kosten en het risico van de verzending van de retour komt voor jouw rekening.
• Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee u de aankoop heeft voldaan.
• Je dient als klant zelf de verzendkosten van de retour te vergoeden. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor deze verzending.

Tips

Tips sieraden onderhoud:

Het assortiment van de sieraden bij Lovely By Mel bestaat voor het grootste gedeelte uit roestvrij stalen sieraden, dit betekend dat je er extra lang plezier van zult hebben. Toch is het belangrijk dat je weet hoe je het beste jouw sieraden kunt bewaren of waar je rekening mee moet houden zodat jouw sieraden party nog langer mooi blijft! Lees meer

Lovely By Mel

Mijn naam is Merle Spoolder en per 1 mei 2020 ben ik de trotse eigenaresse van Lovely By Mel! De nieuwste trends sieraden & accessoires en dat alles voor een fijne prijs! Geregeld komen er nieuwe items in de shop! Ik hoop dat je het leuk vindt en zult gaan genieten van jouw aankoop!

Liefs!

'' I only wear jewellery on days ending with a 'y' ''

© 2020 - 2021 Lovely By Mel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel