☆ Tips Sieraden Onderhoud ☆

Het assortiment van de sieraden bij Lovely By Mel bestaat voor het grootste gedeelte uit roestvrij stalen sieraden, dit betekend dat je er extra lang plezier van zult hebben. Toch is het belangrijk dat je weet hoe je het beste jouw sieraden kunt bewaren of waar je rekeking mee moet houden zodat jou sieraden party het langst mooi blijft!

  •  1. Laat jouw sieraden zo min mogelijk in contact komen met water, haar en verzorgingsproducten, parfum, cosmetica en chemische stoffen. Hierdoor kunnen jouw sieraden beschadigd raken of hun glans kwijtraken. Doe dus je sieraden pas om als je je make-up/haar gedaan hebt zodat het zo min mogelijk ermee in contact komt!
  •  2. Doe de sieraden af met het douchen/slapen.
  •  3. Bewaar je sieraden op een plek waar geen vocht of zonlicht is maar bewaar in sieradendoosjes.

Volg je deze 3 stappen maar heb je nog het idee dat het verkleurd? Dan kun je een doorzichtige nagellak gebruiken om een dun 'laagje' om je sieraden te leggen, dit zodat het niet direct met je huid in contact komt. Iedere huid heeft een andere PH waarde, dit kan invloed hebben bij het verkleuren van je sieraad. 

Tips

Tips sieraden onderhoud:

Het assortiment van de sieraden bij Lovely By Mel bestaat voor het grootste gedeelte uit roestvrij stalen sieraden, dit betekend dat je er extra lang plezier van zult hebben. Toch is het belangrijk dat je weet hoe je het beste jouw sieraden kunt bewaren of waar je rekening mee moet houden zodat jouw sieraden party nog langer mooi blijft! Lees meer

Lovely By Mel

Mijn naam is Merle Spoolder en per 1 mei 2020 ben ik de trotse eigenaresse van Lovely By Mel! De nieuwste trends sieraden & accessoires en dat alles voor een fijne prijs! Geregeld komen er nieuwe items in de shop! Ik hoop dat je het leuk vindt en zult gaan genieten van jouw aankoop!

Liefs!

'' I only wear jewellery on days ending with a 'y' ''

© 2020 - 2021 Lovely By Mel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel